De leukste cadeautjes voor de feestdagen!

De leukste cadeautjes voor de feestdagen!

Cadeautjes geven is natuurlijk al super leuk, maar rond de feestdagen vind ik dit net altijd extra leuk! Vooral het inpakken ;) Deze dagen staan in het teken van gezelligheid, lichtjes en daarbij ook cadeautjes. Het vinden hiervan kan nog best eens lastig zijn dus ben je bij Mini Lievie op de juiste plek. 

Of je nu op zoek bent naar iets wat heel schattig is, nuttig of juist als decoratie kan dienen, bij Mini Lievie vind je het allemaal. Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker even inspiratie opdoen op de website, maar lees vooral even verder voor de leukste cadeautjes voor de feestdagen!

Muziekmobiel blijft het meest gegeven cadeau

Leeuwtje, regenboog, kaketoe, ster, zeediertjes, noem het maar op. Er zijn zoveel leuke figuurtjes te kiezen dat je de kersverse ouder echt helemaal blij gaat maken. Je kunt kiezen uit een aantal standaard setjes waarbij je alleen nog maar een houder en eventueel kralen kiest, maar je kan de muziekmobiel ook echt helemaal zelf samenstellen. Handig als iemand al voorkeuren heeft doorgegeven of dat je het wilt laten passen bij het interieur of de babykamer. 

Houten speelgoed

Bij ons kun je veel verschillende houten speelgoed vinden, maar die van de Kerstcollectie zijn toch echt wel heel gaaf! Shop bijvoorbeeld deze te gekke blokkentrein, of deze geweldige kerstpuzzel die wel 93 cm hoog wordt. Daarnaast vind je bij de pagina houten speelgoed ook leuke knoppuzzels, badspeelgoed en speelgoed voor in het keukentje. Snuffel hier lekker doorheen en ontdek welk speelgoed jij het liefste cadeau zou doen. 

Decoratie voor de baby-of kinderkamer

Er zijn zoveel leuke mogelijkheid om decoratie toe te voegen. Kies decoratie die past bij het thema of de kleuren die terugkomen in bijvoorbeeld het behang. Heel fijn is een muziekdoosje van vilt. Op de website hebben wij twee varianten, maar mocht jij nou een ander leuk idee hebben kun je dit laten weten tijdens het bestelproces. Een muziekdoosje is ideaal om bijvoorbeeld net even die luier te verschonen. Of hang een te gekke slinger van vilt op! 

De leukste haaraccessoires

Als kleinigheidje in het schoentje zijn de haaraccessoires echt perfect! Je kunt hierbij kiezen uit haarbandjes, diademen en verschillende speldjes. 

Aftellen met kalenders

Het aftellen naar de feestdagen is misschien nog wel het allerleukste! Met de aftelkalender van Sinterklaas tel je 15 dagen af naar 5 december. Er staan leuke opdrachten in en aan het eind ontvang je zelfs een diploma! Voor de kerst kun je deze geweldige adventskalender shoppen. Vanaf 1 december kun je elke dag een cadeautje openmaken en maak je hiermee je eigen houten kerstdorp. 

Bij Mini Lievie werken wij keihard om jou en je kleintje ontzettend blij te maken. Wij bieden persoonlijk advies en alle bestellingen worden als een feestje ingepakt. Met de feestdagen houden we rekening met extra leuk feestverpakkingen. Kom je ergens even niet uit en heb je hulp nodig? Neem gerust contact op via de chat of stuur een mail naar info@mini-lievie.nl. Wij helpen je graag. 

Maar voor nu: ontzettend veel shopplezier!!! 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.