Ben jij al klaar voor de Feestdagen?

Ben jij al klaar voor de Feestdagen?

Heel veel mensen in mijn omgeving zijn er echt nog niet klaar voor, maar oohhhh stiekem kan ik dus echt niet wachten hè! Ik heb echt een mega liefde voor de decembermaand en dan vooral met Kerst. Heeeerlijk al die versierde straten, winkels & huizen. De warme chocolademelk, pepernoten & schuimpjes. En nu we het daar toch over hebben, deel ik gelijk mijn lievelings....
De Tony Chocolonely marsepein melk. Fantastisch!
Echt een aanrader mocht je die nog niet geproefd hebben. Ze hebben ook een pepernotenvariant, ook super lekker!

Maar naast al die lekkernijen & versieringen begint straks ook de topdrukte met bestellingen. Verzendtijden worden ook langer, dus altijd handig om zeker op tijd te gaan shoppen.
Daarom heb ik alvast de Feestdagenpagina open gezet voor jullie, hoe leuk!

Op deze pagina kun je navigeren naar de Sintproducten & Kerstproducten. Doe alvast lekker inspiratie op en het leukste is: alle cadeautjes zijn met korting te shoppen! Al deze producten worden altijd feestelijk ingepakt en kun je dus gelijk op zolder verstoppen ;)
Leuke tip hiervoor: gebruik de DIY paperbag om de cadeautjes in te doen.

Ik wens je ontzettend veel shopplezier!
Liefs Charlotte
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.