Dé 5 speelgoed musthaves voor jouw mini!

Dé 5 speelgoed musthaves voor jouw mini!

Charlotte Leegwater

Daar is je kleintje dan eindelijk, gefeliciteerd! Jouw kleine mini-me.


Onbeperkt lekker knuffelen samen en tegelijkertijd is jouw mini al de wereld aan het ontdekken. In het begin kan jouw kleintje nog niet verder zien dan 20-25 cm, maar dat is prima. Naarmate jouw kleintje ouder wordt, groeit die ontwikkeling ook.

En voor al die leuke ontwikkelingen hebben wij het leukste speelgoed voor jou op een rijtje gezet!


1. Speelgoed met siliconen onderdelen
Jouw mini ontdekt in het begin enorm alles met zijn of haar mondje. En dan ook echt alles, dus opruimen geblazen! Lekker sabbelen, bijten en spelen vindt jouw mini echt enorm fijn, vooral bij doorkomende tandjes die gaan doorkomen. Een bijtring is dan echt een uitkomst en die kun je naar eigen wens samenstellen. Maar de rammelaar madelief is dan ook echt geweldig! Een combi van een vilten figuur met knisper, bijtringen die geluid maken en siliconen kralen voor de tandjes. Ideaal! Ontdek de gehele collectie hier

2. Een muziekmobiel voor ontwikkeling en me-time voor mama
Een speelse muziekmobiel van vilt is echt mijn persoonlijke favoriet en mag als het aan mij ligt niet ontbreken in jouw collectie. Jouw mini kijkt echt zijn ogen uit bij de vrolijk bungelende figuurtjes met muziekje die rust teweeg brengt. Fijn voor de ontwikkeling, maar ook even een rustmomentje voor jou als mama. Zeker in het begin is dit zo fijn en ook heel belangrijk.

Je kunt bij Mini Lievie een muziekmobiel vinden in elk thema op deze pagina. Maar het leuke is ook dat je ook je eigen muziekmobiel helemaal zelf kunt samenstellen. Ideaal om hem passend te maken bij de babykamer of het interieur beneden. Klik hier voor de gehele collectie. Welk figuurtje is jouw favoriet?

3. De fijnste babygym voor jouw actieve mini!
Naast de muziekmobiel is de babygym ook een geweldige uitkomst als we het hebben over mama me-time. Hoe fijn is het als jouw mini druk bezig is met ontdekken, grijpen, spelen, geluidjes maken enz en jij dus even rustig je broodje kunt eten, die welverdiende douche kunt nemen (als papa ook thuis is ;) of je boek erbij kunt pakken (en nee, niet altijd gelijk gaan schoonmaken). Shop de babygyms van Mini Lievie hier. 

4. Het leukste houten speelgoed 
We hebben in de webshop een geweldige collectie samengesteld met de leukste figuurtjes en de liefste kleurtjes. Houten speelgoed blijft altijd leuk om mee te spelen. Elk speelgoed zorgt ook weer voor een andere stimulans en prikkel. Voor als jouw mini nog klein is, is het badspeelgoed het allerleukst! De kleurrijke bademmertjes zijn geschikt voor de allerkleinsten en ook de foamfiguren geven veel plezier. Shop de hele collectie hier

5. Spelen en ontwikkelen onderweg
Tijdens een wandeling of een autorit is het fijn als jouw mini een beetje afleiding heeft. En dat is helemaal te gek met een wagenspanner van vilt! Je kunt de figuren makkelijk stylen met de kleur van de kinderwagen door hem hier zelf samen te stellen. Of kies hier een wagenspanner of wagenhanger uit de gehele collectie. Voor welke variant ga jij? 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.