De leukste babymusthaves bij Mini Lievie

Is er iemand in je omgeving zwanger, net bevallen of ben je zelf in verwachting van jouw mini? Bij Mini Lievie vind je de leukste kraamcadeautjes waar je echt een glimlach kan toveren op ieders gezicht.
Bekijk de collectie en bestel vandaag nog jouw musthave!

Ontdek de mooiste kraamcadeautjes

Mini Lievie heeft een mega leuke en unieke collectie vol met knuffels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prachtige gehaakte octo's van Noa & Dje, die met enorm veel liefde worden gemaakt. Deze knuffels zijn fijn en zacht om vast te houden, maar wist je dat de tentakels bijdragen aan veiligheid en geborgenheid? De tentakels doen jouw mini denken aan de navelstreng van mama. Zo enorm bijzonder!

Naast de leuke knuffels hebben wij ook zeker gedacht aan die vervelende doorkomende tandjes. Heeft jouw mini daar ook steeds zo'n last van? Een bijtring is dan een uitkomst, maar de rammelaar madelief is ook echt te gek! De rammelaar is ontworpen met zachte tinten zodat jouw mini niet teveel geprikkeld wordt. Daarnaast heeft de madelief een knisper en bijtringen zodat deze ook nog eens leuk is om mee te spelen. Jouw mini blij, mama blij.

Een dagje weg?

Onderweg met jouw mini is een wagenspanner echt onmisbaar! Waarom? Omdat deze zorgt voor extra entertainment, maar ook voor prikkeling van de zintuigen. Het leukste is dat je kunt kiezen uit een aantal designs, maar je kunt een wagenspanner ook helemaal zelf samenstellen. Zo kun je deze helemaal laten matchen met de kinderwagen.

Ook is het heel fijn om niet steeds dat speentje kwijt te hoeven raken. Een reserve speen heb je niet altijd in je tas zitten. Een speenkoord is dan super handig! Ook bij de speenkoorden kun je kiezen uit een aantal designs waarbij je alleen de naam hoeft in te vullen, of je je stelt zelf een speenkoord met naam samen.

Geef een Mini Lievie product cadeau

Bij Mini Lievie is het ook mogelijk om het cadeau direct naar de ontvanger te sturen. Wij hebben een mega leuke collectie kaarten waar je uit kunt kiezen. Geef bij de opmerkingen een tekst op, dan sturen wij het cadeau met kaartje naar de ontvanger.

Wie ga jij blij maken met een babymusthave van Mini Lievie?