De leukste babykamer decoratie shop je bij Mini Lievie!

De komst van jouw mini is een bijzonder moment. Of je nu zwanger bent of net bevallen, het inrichten van de babykamer blijft ontzettend leuk! Weet jij al helemaal wat je wilt of ben lekker inspiratie aan het opdoen? Voor beide zit je goed bij ons. Wat betreft de meest populaire kleuren hebben wij een hele leuke blog geschreven.
Ben jij juist van de felle tinten of houd je het liever rustig?

De mooiste babykamer spullen

Er zijn zoveel leuke babykamer items, de keuze is enorm! Wij snappen best dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Voor de babykamer hebben wij momenteel de collecties muziekdoosjes en slingers. Het leukste hiervan is, is dat je deze geheel naar wens kunt samenstellen. Zo kun je de babykamer accessoires helemaal eigen maken en passend bij de babykamer. Denk bijvoorbeeld aan een muziekdoosje leeuw voor in een jungle kamer, of een slinger met zeedieren of lieve hartjes en een regenboog. De combinaties zijn eindeloos!

Geef een Mini Lievie product cadeau

De producten in de webshop zijn stuk voor stuk leuk om als cadeau te geven voor bijvoorbeeld een babyshower, kraambezoek of een verjaardag. Het assortiment is opgebouwd uit verschillende onmisbare items voor baby en kind.

Klantenservice & persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Kom je ergens niet helemaal uit of heb je gewoon een vraag? Wij helpen jou met liefde.