Contact

Het leukste is natuurlijk persoonlijk contact!

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk omdat elke bestelling uniek is en mijn doel is om jou en je kleintje waanzinnig blij te maken!

Heb je dus vragen, suggesties of ideeën, dan kun je altijd een mail sturen naar info@mini-lievie.nl. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren. Per e-mail is het meest fijn, maar je mag mij ook een whatsapp sturen (06-22375184). Dit is zeker handig als je er bijvoorbeeld niet uit komt met de kleurencombinatie. Via foto's is het dan makkelijker om een keuze te maken. Soms is het gewoon fijn om even te sparren, ik help graag!

Beschikbaarheid chat:
Ma tm vr van 8.30 - 20
Zat & zon van 9 - 20

Bedrijfsgegevens:
KVK: 72994193
BTW ID: NL002228219B76
Rekeningnummer: NL74KNAB0259791733 Mini Lievie

Mini Lievie
www.mini-lievie.nl
Charlotte Vermeulen
De Punt 15
1679GZ Midwoud Noord-Holland
(geen bezoekadres, afhalen kan op afspraak)

De plek voor mama's met jonge kinderen. Ontdek wat werkt om meer balans te vinden binnen het gezin en voel je gesteund door andere powermama's die ook struggelen. Jij gaat ervaren dat je echt niet de enige bent.

Voor mama's met jonge kinderen

Wij zijn een warme, steunende, lieve community van powermama's die hun struggles met elkaar delen. Dit is jouw plek om alles kwijt te kunnen over hoe je meer me-time kunt creeren, slaapproblemen, voeding en nog veel meer. Voor 10,- per maand maak jij hier deel van uit! (1e maand gratis, maandelijks opzegbaar).

Kom erbij!

Wat kun je verwachten?

  • De community: Je kunt de community bekijken op je desktop of via de gratis Huddle-app op je mobiel. Er zijn verschillende borden waar je een bericht kunt starten, op elkaar kunt reageren, iemand taggen, iemand liken.
  • Stappenplannen en handouts: grote of kleine struggles, deze onderdelen helpen je om meer inzichten te krijgen en meer bewust te worden van bepaalde situaties en ontwikkelingen.
  • Tips & tricks: binnen de community worden er regelmatig tips gedeeld om elkaar te helpen en te stimuleren.
  • Elke week een mama & mini tip: dit kan van alles zijn, maar steeds een verrassing!!
  • Masterclasses: 1-2 keer per 2 maanden wordt er een masterclass gepland. Dit zullen verschillende onderwerpen zijn.