Retourneren

Retourneren

Laat ons zo snel mogelijk weten wanneer je niet tevreden bent over het bestelde product. Super jammer, maar dat kan gebeuren! Je kunt dan het product als volgt retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd zodra het pakket in goede en originele staat ontvangen is. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mini-lievie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download hier het formulier herroepingsrecht. 

Custommade/zelf samenstellen
Bijna alle producten bij Mini Lievie worden grotendeels met de hand gemaakt op bestelling. Dit doen wij met heel veel aandacht en liefde. Custommade producten, producten die je zelf kunt samenstellen, kunnen niet geretourneerd worden. 

LET OP: een gepersonaliseerd product kan dus ook niet worden geruild! Deze is speciaal samengesteld naar jouw wensen. Het artikel kan daarom niet geruild of geretourneerd worden tenzij het artikel niet juist is geleverd zoals afgesproken. 

Ik heb een verkeerd adres doorgegeven! Wat nu?

Per ongeluk een verkeerd adres doorgegeven? Dat kan gebeuren. Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op en dan kan ik proberen de bestelling nog te wijzigen.