De allerleukste kraamcadeautjes!

De allerleukste kraamcadeautjes!

De leukste ideeën door mama's, voor mama's

Yes, zo leuk! Iemand uit jouw omgeving heeft een baby gekregen. Maar wat ga je nu geven? De leukste tips heb ik voor jou uitgezocht, samen met input van andere mama's. Zo geef je een cadeau waar iemand echt iets aan heeft en heeeel blij van word! 

Iets voor nu of iets voor later?

Dit blijft altijd wel een terugkomende struggle. Iets voor nu is leuk, want dan kunnen de ouders en hun mini dit gelijk gebruiken. Maar voor iets later is ook echt leuk, want dan voorkom je dat ze nu een heleboel krijgen en dit later niet meer kunnen gebruiken. Leuk voor de ouders om dit een beetje te verdelen. Vaak hebben ouders ook wel een lijstje met wat ze heel graag willen hebben. Daar kun je ook altijd je cadeau op afstemmen. 

De leukste gepersonaliseerde cadeautjes!

Deze cadeautjes werden echt veruit het meest benoemd. Dat snap ik wel, want dit is ook echt heel uniek om te geven! Verras de ouders met een item met naam. Ga jij voor bijvoorbeeld een badjas, omslagdoek of haarspelddoosje met naam? Wat ook echt leuk is, is een spaarpot met naam. Leuk voor nu en handig voor later. Ook straks voor de oppas/opvang is een teddy rugzak echt een musthave!

               

De allermooiste lakens, dekens, kleding met naam en meer vind je bij Little Pear. De teddy rugzakjes van de foto's staan hier in de webshop. Je hebt ze in 3 te gekke varianten! Ook altijd handig voor nu & straks is een speenkoord met naam of een bijtring. Heel fijn voor die vervelende doorkomende tandjes. En nu we het toch over die tandjes hebben: de rammelaar madelief is dan ook echt een musthave! Wist je al dat je hier ook een ander figuur van vilt aan kan laten maken naar wens? 

Knuffels zijn altijd fijn om te geven!

Het is altijd zo fijn dat jouw mini lekker kan knuffelen, kroelen en tutten. Geef daarom bijvoorbeeld een knuffel leeuw van vilt. Deze kun je helemaal personaliseren met bijvoorbeeld een bijtring eraan, een rammeltje erin en zelfs een ander figuur! De keuze is reuze, maar dan wel helemaal uniek. Ook de gehaakte octo's doen het dan erg goed. De tentakels doen denken aan de navelstreng van mama, zo intiem en bijzonder. 

   

Heerlijk spetteren in bad of onder de douche

Oh dat fijne momentje dat een mini in bad gaat. En ze ruiken dan zooooo lekker! Een leuk cadeautje voor later zijn dan badbekers. Ze kunnen deze vullen met water, stapelen en kleuren herkennen. Ook enorm leuk voor op het strand bijvoorbeeld! Daarnaast zijn de badfiguurtjes ook geweldig. Deze foamfiguren bevatten vrolijke printjes. Ze blijven plakken aan badrand of tegelwand. Je kunt deze weer gemakkelijk opbergen in het bijbehorende netje. Welk avontuur laat jij ze beleven? 

.  

Er is zoveel leuks! 

Er is zoveel leuks om uit te kiezen en zoveel waar je ouders blij mee kan maken. Andere tips die ook naar voren kwamen waren: spaarpot met naam, haaraccessoires en doosjes om deze mooi in te bewaren, boekjes (doen het ook altijd heel goed!). 

En wat tegenwoordig ook enorm veel cadeau gegeven wordt is een muziekmobiel van vilt. Soms hebben ouders zelf al wensen en geven deze dan aan jou door. Ik denk altijd mee als je er niet helemaal uitkomt, maar uiteindelijk is het altijd een prachtig resultaat! 

  

In de webshop vind je nog veel meer leuke ideeën & inspiratie. 
Met welk cadeau ga jij de ouders blij maken? 

Liefs Charlotte 

 

 

 

  

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.