De groei naar Mini Lievie

De groei naar Mini Lievie

Charlotte Leegwater

Ik denk dat een aantal mij nog kennen onder de naam Homemade by Char, maar inmiddels velen als het gezicht achter Mini Lievie. Misschien een goed idee om mijzelf even voor te stellen!

Hi, ik ben Charlotte en momenteel werk ik parttime als jeugdverpleegkundige. Natuurlijk onwijs leuk om te doen, maar heel stiekem droom ik wel dat ik kan leven van Mini Lievie. Naast mijn werk ben ik mama van Evi en Liv en ben ik getrouwd met mijn allerbeste maatje Jillis. Echt mijn steun in alles en vooral dat ik onder andere nog lekker aan de keukentafel de mooiste producten mag maken. Hij zegt altijd: 'zolang ik nog aan de tafel kan eten vind ik het allemaal prima.' Hij is echt mijn grootste support en denkt in alles mee. 

De naam Homemade by Char begon omdat in het begin het als hobby bedoeld was. Vooral thuis nieuwe producten bedenken en nooit de intentie gehad om er meer mee te doen. Maar zoals je waarschijnlijk al kunt raden: er kwam steeds meer vraag naar de producten en ook meer ideeën.

Wist je trouwens dat ik ooit alles met de hand deed? Ik had wel een naaimachine maar daar snapte ik echt helemaal niets van. Na een jaar heb ik deze onder het stof vandaan geplukt, want met de hand was het qua tijd gewoon niet meer haalbaar. Een vriendin heeft mij een spoedcursus gegeven en er ging echt een wereld voor mij open! Had ik natuurlijk veel eerder moeten doen. 

De tijd vloog voorbij afgelopen jaar en er zijn veel dingen gebeurd. Hier ga ik later nog veel meer over vertellen, maar het maakte wel dat mijn dromen meer vorm begonnen te krijgen en ik besefte dat ik nog veel meer uit mijn onderneming wilde halen. Homemade by Char voelde echt als einde van een tijdperk en ik wist dat ik een nieuwe naam moest bedenken en dus ook een nieuw uiterlijk van de website. 

Dit zou wel veel tijd in beslag nemen en ja, als moeder sta je continu aan en wil ook graag tijd hebben voor mijn lieve gezin. Deze combinatie is dan ook soms best pittig en even zoeken naar balans. Stap voor stap ben ik alles gaan uitrollen en ik voelde aan alles dat de nieuwe naam iets te maken moest hebben met mijn gezin.

En tadaaa: Mini Lievie! Lievie is een combinatie geworden van de namen Evi en Liv. Mini staat voor alle kleintjes waarvoor de producten met liefde gemaakt worden. Dit was het. Dit voelde goed. 

Elke dag ben ik dus met Mini Lievie bezig, met mijn gezin en mijn werk. Het is soms moeilijk om de balans te vinden en ik loop ook echt regelmatig tegen dingen aan. Hoe ik dat verder oppak, zul je lezen in volgende blogs. Met daarnaast leuke tips over de producten die je vind in de webshop.

Tot heel snel! Liefs,

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.