Een muziekmobiel: me-time voor jou & jouw mini!

Een muziekmobiel: me-time voor jou & jouw mini!

Met de handen in het haar....


Toen mijn oudste nog een baby was, wilde ik heel graag iets hebben waardoor zij rustiger werd en ik ook mijn handen eventjes vrij had. In de eerste paar maanden was zij namelijk enorm onrustig. Enorm veel aan het huilen, wilde bijna niet drinken, leek pijn te hebben, het voelde niet goed. Het was echt een enorme zoektocht met veel stress en uiteindelijk kreeg ze na 4 maanden de diagnose: KMA (koemelkallergie). We mochten over op Pepti en wauw, heel ander kind! Die eerste maanden wilde zij dan ook enorm veel geborgenheid, knuffels en aandacht. Helemaal niet erg hoor haha. 

Dit, maar ook nog heel veel andere redenen kunnen ervoor zorgen dat je als mama veel stress ervaart. Omdat je kleintje heel onrustig is, niet zonder jou kan of niet te troosten is. Herkenbaar?

Ja, en toen?

Door de groei van Mini Lievie en door mijn ervaring als jeugdverpleegkundige, werd het mij wel duidelijker dat het zo fijn is om iets in huis te hebben waardoor jij en jouw mini even me-time hebben. Samen of apart.

Hoe vaak ik wel niet gesprekken had met mama's die er helemaal doorheen zaten en tips vroegen voor hun kleintje. En als ik dan vroeg: 'Hoe gaat het met jou?' Dan gaven ze eigenlijk altijd wel als antwoord: 'Ja, maar we zitten hier toch niet voor mij?' Klopt, maar niet helemaal. Een ontspannen moeder is een ontspannen kind. Kinderen voelen op elke leeftijd enorm aan hoe jij je voelt. Dus heb jij verdriet, stress of ben je boos, dan voelen zij dat aan en reageren daarop. Is gelukkig allemaal heel normaal, maar wel altijd even zoeken. Als mama begrijp ik dat echt heel goed en je bent niet alleen. 


Voor mij de fijnste ontdekking: een muziekmobiel!

Wist je trouwens dat het gezichtsveld van jouw mini in de eerste weken 30-50 cm is? Een muziekmobiel die recht boven je kleintje hangt valt dus precies in het gezichtsveld, perfect! Door de verschillende figuurtjes, het muziekje en het ronddraaien werkt dit stimulerend en ook rustgevend. Vooral die laatste vinden wij als mama's enorm fijn. Hoe lekker is het als je jouw kleintje eventjes in de box kan neerleggen zodat jij even je handen vrij hebt? En niet altijd om iets in het huishouden te doen, maar ook om even rustig te eten, een hobby kunt oppakken of even een spelletje doen met de oudste. 

Je eigen muziekmobiel van vilt kun je helemaal zelf samenstellen, zo tof!

Omdat ik zelf jaren geleden enorm aan het zoeken was naar een leuke, unieke muziekmobiel en het maar niet kon vinden, ben ik zelf aan de slag gegaan. Nu is het uitgegroeid tot een van de beste verkochte producten en daar ben ik eigenlijk wel heel trots op. Niet alleen omdat ik je blij kan maken met dit product maar ook omdat ik je kan helpen in de ondersteuning geven van het creëren van me-time. Die is gewoon echt enorm belangrijk!

In de webshop kun je uit een aantal standaard muziekmobielen kiezen. De meest gekozen variant is het jungle thema, maar ook de muziekmobiel olifant is heel stoer. Ben je meer op zoek naar basic kleuren, dan is de muziekmobiel leeuw enorm leuk! Deze heeft de zachte tinten lichtbruin, zand & wit. 

Maar niets blijft leuk als je eigen muziekmobiel van vilt zelf samenstellen. Je kunt de kleuren matchen met het interieur beneden of met de babykamer. En kom je er niet helemaal uit, dan denk ik heel graag met je mee. 

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt en ben toch ook wel benieuwd: wat ga jij als eerste doen als je me-time hebt? 

Liefs Charlotte 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.