Kleurinspiratie voor de babykamer

Kleurinspiratie voor de babykamer

De allermooiste kleuren voor jouw mini

Of je nu zwanger bent, net bevallen of al wat oudere kinderen hebt. Het is altijd mogelijk bij Mini Lievie om iets moois te creëren van vilt voor in de baby-of kinderkamer. Van iets om mee te knuffelen of juist als decoratie. Ik heb de leukste trends voor jou hieronder op een rijtje gezet!

De meest populaire kleurentrend: aardetinten

De meest gekozen kleuren in de webshop zijn: reebruin, lichtbruin en zand. Deze drie kleuren zorgen voor veel rust in de babykamer. Dit is natuurlijk enorm fijn voor jouw mini en dus ook voor jou als mama. Het leuke is dat je met deze kleuren enorm veel kunt variëren. Je kunt deze drie kleuren samen heel goed combineren, maar ook juist heel erg mooi met oudgroen, zwart, wit, zachtroze. Eigenlijk bijna alles wel!


Op deze foto zie je ook een prachtige combinatie van caramel, lichtbruin, zand en brons. Deze set past prachtig bij de zandkleur van het babynestje en de decoratie aan de muur. De houder en de kralen zijn perfect gematcht met de kleur van de box. 

Het meest populaire thema voor de babykamer: jungle

Het jungle thema is en blijft mega populair in de babykamer. De meest gekozen figuren zijn de leeuw, giraf, aap en de olifant. En dat snap ik echt wel! Welk kleintje is nu niet gek op dieren? 

Jungle accessoires voor de babykamer

Als je op zoek bent naar de leukste jungle producten van vilt in de babykamer, dan ben je bij Mini Lievie op het juiste adres. De leukste producten heb ik hieronder voor jou op een rijtje gezet. 


1. Muziekmobiel vilt jungle thema (3 varianten beschikbaar), vanaf € 36,95
2. Wagenspanner sunrise, vanaf € 31,95
3. Muziekdoosje vilt leeuw€ 31,95
4. Muziekmobiel dubbele set samenstellen, vanaf € 71,95
5. Bewaarbundel knutselwerkjes & tekeningen jungle€ 10,95
6. Knuffel leeuw van vilt (diverse varianten mogelijk), vanaf € 11,95
7. Slinger vilt jungledieren€ 21,95
8. Wagenhanger vilt zelf samenstellen, vanaf € 18,95
9. Knoppuzzel dieren€ 8,95
10. Babygym vilt zelf samenstellen€ 84,95

Inspiratie voor de babykamer

Hierboven staan dan wel de meest populaire producten, maar eigenlijk zijn er zo ontzettend veel leuke combinaties met kleuren & figuren! Belangrijk is ook dat je bij je gevoel blijft, wat voor jou goed voelt en wat jij mooi vind staan. Want uiteindelijk moet het wel het product zijn wat jij in je hoofd hebt. 

Bij de producten zelf staan er vaak ook voorbeelden van klantfoto's (zoals bij de muziekmobiel vilt zelf samenstellen), maar ook op onze instagram pagina kun je enorm veel setjes vinden. Laat je inspireren en shop jouw favoriete product! 

Wat ook altijd mega handig is, is dat je ons kleurenpalet ook altijd erbij kunt houden. Deze vind je altijd bij de producten waar je kleuren kunt kiezen. 

Kom je ergens toch niet helemaal uit? Dan denk ik graag met je mee. Kijk dan even op onze contactpagina. Daarnaast stuur ik ook vaak foto's met combinaties van vilt zodat we samen tot een mooi product gaan komen. 

Veel liefs Charlotte

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.