Zo werkt een bewaarbundel!

Zo werkt een bewaarbundel!

Charlotte Leegwater

Een handige opbergmanier


En dan zit je weer met al die knutselwerkjes en tekeningen van jouw mini. Dat zijn er vaak een hoop en natuurlijk wil je niet alles maar weggooien of in een doos bewaren waar er niet meer naar omgekeken wordt. En dat geldt natuurlijk ook voor die lieve, bijzondere berichtjes op de kaarten bij de geboorte van jouw mini. Alles kun je nu handig en kreukvrij bewaren in onze bewaarbundels. Maar hoe werkt dit nou?

Stap 1: wat zit er allemaal bij?

Alle bewaarbundels bij Mini Lievie hebben een voor-en achterkant, 2 ringen en een gekleurd elastiek. Deze kleur kun je zelf kiezen en selecteren tijdens het bestellen. Leuk om deze helemaal passend te doen! De bewaarbundels zijn gemaakt van extra stevig karton met laminaatlaag. 

Stap 2: verzamelen maar!

Nu kun je alle kaartjes, knutselwerkjes en tekeningen gaan verzamelen. Met een perforator maak je twee gaatjes in de kaart of tekening. In de bundels met kaartjes kun je er ongeveer 30-40 kwijt en in de bundels knutselwerkjes & tekeningen ongeveer 40-50, alles afhankelijk van de dikte. 

Stap 3: het vullen kan beginnen!

Open de ringen en voeg eerst het achterblad toe. Daarna kun je alles gaan toevoegen. Tip: begin met de grootste kaarten/tekeningen en voeg de kleinere als laatste toe. Ben je klaar? Dan kun je het voorblad toevoegen en sluit je de ringen. Om de bundel mooi dicht te maken en alles een beetje bij elkaar te houden, kun je het gekleurde elastiek gebruiken. Je kunt zelf bepalen of je deze horizontaal doet of verticaal, er wordt voldoende elastiek meegeleverd. 

Heel veel plezier!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.