De mooiste bewaarbundels vind je bij Mini Lievie

De mooiste momenten, verdrietige momenten, mijlpalen en herinneringen. Allemaal even bijzonder om een plekje te geven die je kunt bewaren en waar je in terug kunt kijken. Bij Mini Lievie vind je verschillende bundels met verschillende printjes. Zo heb je altijd iets wat bij je past.

De leukste bewaarbundels voor jou en jouw mini!

Bij Mini Lievie vind je bewaarbundels met mooie ontwerpen voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het bewaren van de geboortekaartjes of de kaartjes die je ontvangt tijdens de zwangerschap. Het is zonde als deze ergens in een doos op zolder belanden of misschien wel kwijt. Hoe fijn is het dat je deze bijzondere woorden een mooi plekje kan geven?

De allermooiste knutsels bij elkaar

Heeft jouw mini weer een prachtige tekening voor jou gemaakt? Of een prachtig knutselwerkje meegenomen vanuit de opvang? Bewaar deze op een kreukvrije en leuke manier met onze bewaarbundel knutselwerkjes en tekeningen. Kies een leuk ontwerp dat bij je past en bundel alles samen. Denk bijvoorbeeld aan jungle variant of met dino's. Echt geweldig om weer terug te kijken naarmate je kindjes ouder worden!

De mooiste invulboeken shop je bij Mini Lievie

De eerste leuke uitspraken, de gezellige momenten en voorspellingen bij een babyshower. Allemaal leuke momenten en herinneringen om te bewaren. Daarnaast zijn de bewaarbundels & invulboeken ook enorm leuk om cadeau te geven.