De meest toffe kindermusthaves bij Mini Lievie!

Jouw mini alweer groter geworden? Ze groeien ook zo mega snel! Maar ook bij ons ben je dan aan het juiste adres. Voor jou hebben wij een mega leuk kindermusthaves collectie samengesteld met te gekke rugzakken, houten speelgoed en haaraccessoires.

Shop de meest zachte teddy rugzakken

Wat zijn ze toch leuk! En zo enorm zacht. De teddy rugzakken zijn er in 2 kleuren met daarnaast een ruzak met leopard print. De tassen zijn echt ideaal om mee te nemen naar de kinderopvang, school, dagje weg of gezellig logeren bij opa en oma. De teddy rugzakken vind je bij ons in bruin en ecru. Door deze basic kleuren passen ze bij elke outfit. Welke variant is jouw favoriet?

De mooiste haaraccessoires voor jouw meisje!

De haarspeldjes, haarbandjes en diademen kunnen al gedragen worden vanaf 1,5 jaar. Ze staan ook echt nog perfect als jouw meisje alweer wat ouder is geworden. Hoe fijn is dat! Zo kun je hier nog extra lang van genieten.

Wat ook heel leuk is, is dat je jouw mini's ook samen kunt laten twinnen met de verschillende haaraccessoires. Natuurlijk zijn de haaraccessoires ook erg leuk om als cadeau te geven.

Creer mama-me-time met het houten speelgoed

Samen spelen met jouw kleintje is echt ontzettend leuk! Maar soms een klein momentje voor jezelf is ook weleens fijn. Met het houten speelgoed hebben ze urenlang speelplezier. Denk bijvoorbeeld aan de houten puzzels, speelgoed voor in het keukentje of die leuke puzzel klok! Kortom, lekker samen genieten.